• Direct plaats   ·   Bel voor informatie 020-4274357

Contact met Huize Plantage

Statutaire naam:  Woonzorgvoorziening Huize Plantage B.V.
KVK 34131070
Henri Polaklaan 11A
1018 CP Amsterdam
tel: +31204274357
Tel: +31202104004 (zorgteam)

Bereikbaarheid Huize Plantage

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Tram 14 vanaf Amsterdam Centraal Station stopt op halte ARTIS. Tramlijn 7 en 19 stoppen op het Alexanderplein, op loopafstand van Huize Plantage.
Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Hiervandaan is het tien minuten lopen naar Huize Plantage. Een ov-reisadvies van deur tot deur is samen te stellen op 9292.nl.

Bereikbaarheid per auto
Rondom Amsterdam wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Plan voor vertrek je route met de routeplanner en kijk voor verdere actuele informatie op amsterdam. parkeren Amsterdam .
U heeft hier de mogelijkheid om uw vraag via onderstaand formulier te stellen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord van ons op het door u opgegeven e-mailadres.

    Huize Plantage is aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen en maakt gebruik van het onafhankelijke Klachtenloket Zorg. Bij het Klachtenloket Zorg kunt u gratis terecht voor informatie en advies over uw vragen en/of klachten. Wij kunnen bemiddelen tussen u en uw zorgverlener. Daarnaast kunnen we de bij ons aangesloten klachtenfunctionaris inschakelen. Hij is er voor u en de zorgaanbieder.